Gulvafslibning Skanderborg

Vi udfører professionel gulvafslibning i Skanderborg

Fordelene ved en gulvafslibning

Der er mange fordele ved at få en gulvafslibning. Den første er, at det er langt billigere end at få lagt et nyt gulv, men resultatet bliver lige så flot.
Ved en gulvafslibning hos Dueholms Gulvafslibning bruges diverse forskellige maskiner med forskellige typer sandpapir fra grov til mindre grov til enten at slibe det øverste slidte lag eller at gå mere i dybden med træet, så gulvet igen bliver pænt.
Der er mange grunde til at få en gulvafslibning. For eksempel hvis der er ridser, pletter, misfarvninger eller lakken er slidt. Bagefter er gulvet så godt som nyt, og man kan lakere det eller lade det være, som det er.

SIG NEJ TIL STØV!

Hvis du er bekymret for, at en renovering af dit trægulv vil føre til timers rengøring bagefter, skal du stoppe med at bekymre dig! Hos Dueholms Gulvafslibning bruger vi Bona Dust Care System der opsamler alt støv, der genereres under slibning. Dine boghylder, elektronik, gardiner og møbler behøver ikke at være dækket før gulvslibning eller rengøres bagefter.
Slibning af gulve har altid været et støvet job. Bona Dust Care System har ændret det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan fungerer gulvafslibningsprocessen

Alt efter gulvets stand, bruger vi hos Dueholms Gulvafslibning et udvalg af vores nye og moderne maskiner, som kan klare alt fra en grovere slibning, der fjerner alt, uanset om det er gammel lak eller lud og sæberester. Til de mere delikate detaljer og den sidste finpudsning har vi også maskiner, som kan klare det.

På en enkelt dag kan vi i gennemsnit slibe ca. 40-60 kvadratmeter. Dette afhænger dog igen af gulvets stand og det ønskede slutresultat. Som regel vil vi komme tilbage dagen efter og færdigbehandle gulvet, så vi er sikre på, at det lever op til forventningerne inden vi lægger sidste hånd på håndværket.  

Sådan bevarer du dine gulve flotte

For at dine gulve bevarer sit nye flotte udseende så længe som muligt, kan du vælge at bruge lak, olie, sæbe eller lud til at afslutte processen. Med den korrekte efterbehandling kan en gulvafslibning holde i rigtig mange år og stadig være flot.
Hos Dueholms Gulvafslibning i Skanderborg er vi eksperter i at slibe og lakere gulve, og du kan derfor altid få professionel vejledning i efterbehandling. For professionel gulvafslibning i Skanderborg kan du kontakte Dueholms Gulvafslibning og være sikker på, at dine gulve er flotte i mange år frem.

Hvis dine gulve i Skanderborg, Silkeborg, Aarhus, Randers eller Horsens skal bruge en gulvafslibning, kan vi hos Dueholms Gulvafslibning tilbyde arbejde af højeste kvalitet, hvor vi bruger de nyeste metoder og maskiner udviklet til branchen, så vores kunder altid kan være trygge ved vores service.

Vi er din lokale gulvafsliber i Skanderborg

Du er velkommen til at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk.

Vi besvarer altid med glæde alle typer henvendelser.