Tillid, faglighed og tid

Har dit gulv brug for en kærlig behandling?

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner

Vi er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

Finalist som årets gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparring

Vores ekspertise og tilbud

Hos Dueholms Gulvafslibning er vi specialister inden for gulvafslibning, gulvafhøvling og overfladebehandling. Vores fokus ligger på kvalitet, præcision og holdbarhed. Og vi bruger kun den bedste kvalitet inden for lak/olie og slibematerialer. Vi forstår vigtigheden af et smukt og velholdt trægulv i ethvert hjem, og vi stræber efter at levere resultater, som vores kunder bliver glade for. Hos Dueholms Gulvafslibning er kunden i fokus, og med mere en 20 års erfaring er vi udrustede til at klare alle opgaver, store som små.

Uanset om du ønsker at genopfriske dit gamle trægulv eller drømmer om en komplet forvandling af dit gulv, er vi her for at hjælpe og rådgive. Vi tager en snak med dig omkring dine ønsker til gulvbehandlingen og planlægger opgaven ud fra vores samtale.

2019
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2020
Finalist
Gulvmand
(0-1 ansatte)
2022
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2023
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2024
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)

Gulvslibning: Bygget på Tillid

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Har fået slebet og lakeret gulve i et helt sommerhus

"Fandt Lars Dueholm via mund til mund metoden. Flot arbejde, hele vejen igennem."

Ann Berit Hiltmar

Slebet og lakeret egetræsgulv

"Vi fik slebet og lakereret vores egetræsgulv i stuen. Pænt arbejde lavet af Lars Dueholm og aftalerne blev overholdt."

Bjarne Zachariasen

Afslibning og lakering af fyrretræ planke gulv

"Vi fandt frem til Lars Dueholm gennem min svoger og vi er rigtig glade for det flotte gulv vi har fået i vores sommerhus."

Oluf Brix Hiltmar

Slebet og lakeret gulve

"Vi fik slebet gulve og efterfølgende lakeret gulve i hele huset. God kommunikation hele vejen og vi endte med lige det resultat, vi havde drømt om."

Maria Almind Petersen

Historien bag Dueholms Gulvafslibning

Dueholms Gulvafslibning blev grundlagt af Lars Dueholm, der startede som gulvsliber for over 20 år siden. For 10 år siden besluttede han sig for at starte Dueholms Gulvafslibning for at dele sin passion og ekspertise med andre.

Vi er beliggende i Harlev J, lidt uden for Aarhus, men vi dækker hele Østjylland. Vi udfører derfor mange opgaver i Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens og Aarhus.

Vores mission har altid været at levere førsteklasses håndværk og skabe langvarige relationer med vores kunder.

Vores værdier og mission

For hos Dueholms Gulvafslibning er integritet, kvalitet og kundetilfredshed ikke bare tomme ord – de er grundstenene i vores forretning. Vi lægger stor vægt på ærlig kommunikation, transparente priser og at overholde aftalte tidsfrister. Vores mission er at skabe smukke trægulve, der kan holde i mange år, og som afspejler vores kunders unikke stil og personlighed.

Vi ønsker at være mere end bare en leverandør; vi ønsker at være en partner i dit projekt. Når du vælger Dueholms Gulvafslibning, vælger du en passioneret gulvmand, der er dedikeret til at gøre dit hjem smukkere, et gulv ad gangen.

Du kan ringe til os på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk.