Letslibning eller fuldslibning

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner

Vi er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

Finalist som årets gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparring

Trænger dit trægulv til nyt liv? Bliv klogere på dine muligheder her

Hos Dueholms Gulvafslibning ApS har vi over en længere årrække haft fornøjelsen af at tilbyde gulvafslibning til private såvel som erhvervskunder i både Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Randers og omegn. Når I hyrer vores services, er I derfor også garanteret en erfaren samarbejdspartner med et solidt netværk, der kan hjælpe dig fra start til slut i din boligrenovering. I dette indlæg vil vi hjælpe dig til at forstå forskellen på en fuldslibning og en letslibning, så vi i samarbejde kan træffe informerede beslutninger om fremtiden for dit trægulv.

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Har fået slebet og lakeret gulve i et helt sommerhus

"Fandt Lars Dueholm via mund til mund metoden. Flot arbejde, hele vejen igennem."

Ann Berit Hiltmar

Slebet og lakeret egetræsgulv

"Vi fik slebet og lakereret vores egetræsgulv i stuen. Pænt arbejde lavet af Lars Dueholm og aftalerne blev overholdt."

Bjarne Zachariasen

Afslibning og lakering af fyrretræ planke gulv

"Vi fandt frem til Lars Dueholm gennem min svoger og vi er rigtig glade for det flotte gulv vi har fået i vores sommerhus."

Oluf Brix Hiltmar

Slebet og lakeret gulve

"Vi fik slebet gulve og efterfølgende lakeret gulve i hele huset. God kommunikation hele vejen og vi endte med lige det resultat, vi havde drømt om."

Maria Almind Petersen

Sådan vælger du den rette type gulvafslibning

Hos Dueholms Gulvafslibning ApS står vi naturligvis altid til rådighed, hvis du fortsat skulle være i tvivl om dit trægulvs behov. Der er dog tommelfingerregler, der kan hjælpe dig til at lave en hurtig vurdering af dit trægulv samt dine ønsker og behov:

Denne type gulvbehandling egner sig særligt til dig, der skal fraflytte en bolig, som du kun har beboet i en kortere periode. Her skal du snarere tænke, at behandlingen er en polering og ikke en renovering.

Denne type gulvbehandling egner sig særligt til dig, hvis trægulv har ridser, misfarvninger eller andre tegn på slid. Her kommer man helt i bund med dit trægulv, og det bliver efterladt så godt som nyt.

Kontakt os idag

Hos Dueholms Gulvafslibning er vi stolte af at tilbyde denne service og sikre, at dit trægulv forbliver smukt og holdbart i mange år fremover. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dine trægulve. Vi hjælper kunder i Skanderborg, Silkeborg, Aarhus, Randers, Horsens og resten af Østjylland. Kontakt os i dag på telefon 23 24 24 96 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.