Tillid, faglighed og tid

Gulvafslibning Skanderborg

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner

Vi er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

Finalist som årets gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparring

Vi udfører kvalitet gulvafslibning i Skanderborg

Der er mange fordele ved at få en gulvafslibning. Den første er, at det er langt billigere end at få lagt et nyt gulv, men resultatet bliver lige så flot.

Ved en gulvafslibning hos Dueholms Gulvafslibning bruges diverse forskellige maskiner med forskellige typer sandpapir fra grov til mindre grov til enten at slibe det øverste slidte lag eller at gå mere i dybden med træet, så gulvet igen bliver pænt.

Der er mange grunde til at få en gulvafslibning. For eksempel hvis der er ridser, pletter, misfarvninger eller lakken er slidt. Bagefter er gulvet så godt som nyt, og man kan lakere det eller lade det være, som det er.

2019
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2020
Finalist
Gulvmand
(0-1 ansatte)
2022
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2023
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2024
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)

Få et tilbud på gulvafslibning i Skanderborg

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Har fået slebet og lakeret gulve i et helt sommerhus

"Fandt Lars Dueholm via mund til mund metoden. Flot arbejde, hele vejen igennem."

Ann Berit Hiltmar

Slebet og lakeret egetræsgulv

"Vi fik slebet og lakereret vores egetræsgulv i stuen. Pænt arbejde lavet af Lars Dueholm og aftalerne blev overholdt."

Bjarne Zachariasen

Afslibning og lakering af fyrretræ planke gulv

"Vi fandt frem til Lars Dueholm gennem min svoger og vi er rigtig glade for det flotte gulv vi har fået i vores sommerhus."

Oluf Brix Hiltmar

Slebet og lakeret gulve

"Vi fik slebet gulve og efterfølgende lakeret gulve i hele huset. God kommunikation hele vejen og vi endte med lige det resultat, vi havde drømt om."

Maria Almind Petersen

Sig NEJ til støv!

Hvis du er bekymret for, at en renovering af dit trægulv vil føre til timers rengøring bagefter, skal du stoppe med at bekymre dig! Hos Dueholms Gulvafslibning bruger vi Bona Dust Care System der opsamler alt støv, der genereres under slibning. Dine boghylder, elektronik, gardiner og møbler behøver ikke at være dækket før gulvslibning eller rengøres bagefter.

Slibning af gulve har altid været et støvet job. Bona Dust Care System har ændret det.

Sådan fungerer gulvafslibningsprocessen

Alt efter gulvets stand, bruger vi hos Dueholms Gulvafslibning et udvalg af vores nye og moderne maskiner, som kan klare alt fra en grovere slibning, der fjerner alt, uanset om det er gammel lak eller lud og sæberester. Til de mere delikate detaljer og den sidste finpudsning har vi også maskiner, som kan klare det.

På en enkelt dag kan vi i gennemsnit slibe ca. 40-60 kvadratmeter. Dette afhænger dog igen af gulvets stand og det ønskede slutresultat. Som regel vil vi komme tilbage dagen efter og færdigbehandle gulvet, så vi er sikre på, at det lever op til forventningerne inden vi lægger sidste hånd på håndværket.

Sådan bevarer du dine gulve flotte

For at dine gulve bevarer sit nye flotte udseende så længe som muligt, kan du vælge at bruge lak, olie, sæbe eller lud til at afslutte processen. Med den korrekte efterbehandling kan en gulvafslibning holde i rigtig mange år og stadig være flot.

Hos Dueholms Gulvafslibning i Skanderborg er vi eksperter i at slibe og lakere gulve, og du kan derfor altid få professionel vejledning i efterbehandling. For professionel gulvafslibning i Skanderborg kan du kontakte Dueholms Gulvafslibning og være sikker på, at dine gulve er flotte i mange år frem.

Hvis dine gulve i Skanderborg, Silkeborg, Aarhus, Randers eller Horsens skal bruge en gulvafslibning, kan vi hos Dueholms Gulvafslibning tilbyde arbejde af højeste kvalitet, hvor vi bruger de nyeste metoder og maskiner udviklet til branchen, så vores kunder altid kan være trygge ved vores service.

Vi er din lokale gulvafsliber i Skanderborg

Du er velkommen til at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk.

Vi besvarer altid med glæde alle typer henvendelser.

Se vores referencer

Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift