Tillid, faglighed og tid

Gulvafslibning Silkeborg

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner

Vi er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

Finalist som årets gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparring

Vi udfører kvalitet gulvafslibning i Silkeborg

Der findes mange forskellige typer af gulve, og hos Dueholms Gulvafslibning tæt på Silkeborg sliber vi gerne alle dine gulve, uanset type. Det er vigtigt for os at vejlede vores kunder bedst muligt, og derfor bruger vi altid de nyeste maskiner, og den nyeste viden og teknologi til at kunne skabe de bedste resultater for vores kunder, så de kan føle sig trygge i processen og får gulve, de er glade for i rigtig mange år.

2019
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2020
Finalist
Gulvmand
(0-1 ansatte)
2022
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2023
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2024
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)

Få et tilbud på gulvafslibning i Silkeborg

Gulvafslibning af massive trægulve

Der findes massive plankegulve, massive parketgulve, lamelparketgulve og, lidt udenfor kategori, laminatgulv. Har du laminatgulve, kan disse ikke slibes, da laminat kun ligner træ, men rent faktisk har en overflade, der er lavet af plastik, og overfladen kan derfor ikke gøres pæn med en afslibning.

Alt efter hvilken type trægulv du har, er det forskelligt, hvor meget det kan tåle at blive slebet. Gulve af massivt træ kan slibes mange gange, men et lamelparketgulv kan ikke tåle at blive slebet så mange gange.

Kontakt din ekspert i gulvslibning i Silkeborg for professionel rådgivning og arbejde af høj kvalitet inden du kaster dig ud i det.

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Har fået slebet og lakeret gulve i et helt sommerhus

"Fandt Lars Dueholm via mund til mund metoden. Flot arbejde, hele vejen igennem."

Ann Berit Hiltmar

Slebet og lakeret egetræsgulv

"Vi fik slebet og lakereret vores egetræsgulv i stuen. Pænt arbejde lavet af Lars Dueholm og aftalerne blev overholdt."

Bjarne Zachariasen

Afslibning og lakering af fyrretræ planke gulv

"Vi fandt frem til Lars Dueholm gennem min svoger og vi er rigtig glade for det flotte gulv vi har fået i vores sommerhus."

Oluf Brix Hiltmar

Slebet og lakeret gulve

"Vi fik slebet gulve og efterfølgende lakeret gulve i hele huset. God kommunikation hele vejen og vi endte med lige det resultat, vi havde drømt om."

Maria Almind Petersen

Gulvafslibning af lamelparketgulv

Et lamelparketgulv består typisk af flere lag træ. Som regel lægger man en billig type træ i bunden og derefter en spånplade ovenpå. Til sidst lægges et lag af massivt træ ovenpå, som er det øverste og synlige lag. Tykkelsen af dette øverste lag bestemmer, hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet.

Typisk kan lamelparketgulve slibes flere gange, men ikke for meget. Hvis det øverste lag i gulvet er til den tykke side, kan dit gulv tåle en gulvafslibning op til seks gange. Er gulvet derimod ikke så tykt, kan det være, at du kun kan slibe dit gulv en enkelt gang, men det er igen vigtigt at få professionelle fagfolk ud at kigge på dit gulv, inden det endeligt kan siges, om gulvet kan tåle at blive slebet.

Gulvafslibning af massive trægulve

Hvis du har massive trægulve, kan de som udgangspunkt næsten altid slibes en gang mere, da der ofte kun skal slibes omkring 1 mm. af, før gulvet er pænt. Hos Dueholms Gulvafslibning er det vigtigt for os at rådgive vores kunder korrekt, og vi vil derfor altid tage ud til den enkelte kunde i Silkeborg, Skanderborg, Aarhus, Randers eller Horsens og vurdere, om trægulvet vil tage skade af den ekstra slibning, eller om der er træ nok til at slibe lidt mere af.

Vi er din lokale gulvafsliber i Silkeborg

Vi sætter kunden i centrum, og du er altid velkommen til at ringe til os og tage en uforpligtende snak om dine ønsker til gulvbehandlingen, hvorefter vi planlægger opgaven.

Du er mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag og få et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk.

Vi besvarer altid med glæde alle typer henvendelser.

Se vores referencer

Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift