Tillid, faglighed og tid

Gulvafslibning Århus

Vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner

Vi er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner på anmeld-haandvaerker.dk

Finalist som årets gulvmand

I 2019, 2020, 2022, 2023 og 2024 var vi finalist til årets gulvmand

Tæt leverandør-samarbejde

Vores leverandører sørger for nogle af branchens bedste produkter og samtidig direkte sparring

Vi udfører kvalitet gulvafslibning i Århus

Vi lægger stor vægt på personlighed, kundeservice og kvalitet. Så skal du bruge professionel gulvmand i Århus, er der os du skal kontakte, og med os som din fagmand er du garanteret et arbejde til en konkurrencedygtig pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, og hvor du er garanteret en høj personlig betjening.

Vi klarer enhver form for renovering af alle typer trægulve, uanset om det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller bare en enkelt overfladebehandling, som dine gulve har behov for. Og som Bona Certified Craftsman, kan vi med stolthed sige, at vi er udrustet til enhver opgave – store som små.

2019
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2020
Finalist
Gulvmand
(0-1 ansatte)
2022
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2023
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)
2024
Finalist
Gulvmand
(2-4 ansatte)

Få et tilbud på gulvafslibning i Århus

Vi samler på glade kunder

Herunder kan du se et udpluk af udtalelser fra vores glade og tilfredse kunder. ​Vi glæder os til også at kunne hjælpe dig!​

Har fået slebet og lakeret gulve i et helt sommerhus

"Fandt Lars Dueholm via mund til mund metoden. Flot arbejde, hele vejen igennem."

Ann Berit Hiltmar

Slebet og lakeret egetræsgulv

"Vi fik slebet og lakereret vores egetræsgulv i stuen. Pænt arbejde lavet af Lars Dueholm og aftalerne blev overholdt."

Bjarne Zachariasen

Afslibning og lakering af fyrretræ planke gulv

"Vi fandt frem til Lars Dueholm gennem min svoger og vi er rigtig glade for det flotte gulv vi har fået i vores sommerhus."

Oluf Brix Hiltmar

Slebet og lakeret gulve

"Vi fik slebet gulve og efterfølgende lakeret gulve i hele huset. God kommunikation hele vejen og vi endte med lige det resultat, vi havde drømt om."

Maria Almind Petersen

Vi tilbyder vores gulvservice til følgende:

  • Private boligejere i Århus
  • Kommuner i Århus
  • Institutioner i Århus
  • Skoler i Århus
  • Plejehjem i Århus
  • Boligforeninger i Århus
  • Virksomheder – store som små i hele Århus

Gulvafslibning i Risskov og Højbjerg

Vi er ikke kun dedikeret til at levere kvalitetsgulvafslibning til kunder i Århus, men vi strækker også vores ekspertise ud til de omkringliggende områder. Hvis du bor i Risskov eller Højbjerg og har brug for professionel gulvafslibning, er du også dækket af vores omfattende tjenester.

Uanset om du er en privat boligejer, repræsenterer en kommune, institution, skole, plejehjem eller boligforening, er vores gulvafslibningsteam klar til at håndtere dine behov.

Vi tilbyder vores gulvservice til både private og erhvervslivet, uanset om opgaven er stor eller lille. Vores mål er altid at sikre, at dine trægulve får den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener, og at de fremstår smukke og velplejede efter vores arbejde er færdigt.

Når du vælger os som din gulvmand i Risskov og Højbjerg, kan du stole på, at vi opretholder vores engagement i kvalitet, personlig betjening og konkurrencedygtige priser, uanset hvor i området du befinder dig. Vi er her for at sikre, at dine trægulve får den optimale behandling og opfriskning, de behøver, uanset om du bor i Århus, Risskov eller Højbjerg.

Vi er din lokale gulvafsliber i Århus

Hos os er det kunden, der er i centrum. vi tager en snak med dig omkring dine ønsker til gulvbehandlingen og planlægger opgaven ud fra vores samtale.

Har dit gulv brug for en kærlig gulvbehandling, er du mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag og få et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk.

Vi besvarer altid med glæde alle typer henvendelser.

Se vores referencer

Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift
Reference overskrift