Har dit gulv brug for en kærlig behandling?

Vi klarer enhver form for renovering af alle typer trægulve, uanset om det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller bare en enkelt overfladebehandling, som dine gulve har behov for. Bona Certified Craftsman er fagfolk, der er uddannet og certificeret til at bruge hele Bonas system på trægulve og som uddannes løbende af Scandinova og Bona samt holder sig opdateret omkring den bedste behandling af gulve samt praksis i branchen. så vi kan med stolthed sige, at vi er udrustet til enhver opgave – store som små.

Hos os er det kunden, der er i centrum. Vi tager en snak med dig omkring dine ønsker til gulvbehandlingen og planlægger opgaven ud fra vores samtale.

Vi har base i Harlev J, lidt uden for Aarhus, men kører gerne ud i hele Østjylland. Så har dit gulv brug for en kærlig behandling, er du mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag og få et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefon 23 24 24 96 eller skrive en mail til dueholms-gulvafslibning@mail.dk. Vi besvarer med glæde din henvendelse.