Erhverv

Gulvafslibning til din erhvervsvirksomhed

Hos Dueholms Gulvafslibning hjælper vi gerne virksomheder og udlejningsselskaber med både store og små opgaver. Blandt andet har vi stor erfaring med:

  • Fest- og konferencesale
  • Forsamlingshus
  • Lejligheder
  • Kontorlokaler

Har du en række lejligheder, du skal have klargjort, kan vi naturligvis også klare det. Vi samarbejder med flere malere, så vi kan levere en samlet løsning, alt efter dit behov.

Prøv Dueholms pakkeløsninger

Et slidt gulv behøver ikke altid en dyb afslibning, og nogle gange kan det være tilstrækkeligt med en enkelt overfladebehandling eller en grundig rengøring af dit gulv. Hos Dueholms Gulvafslibning har du derfor mulighed for at vælge i mellem tre pakkeløsninger til dit hjem, der alle er tilpasset efter dine særskilte behov.

Bronze
Med vores bronzepakke får du en grundig rengøring af dit gulv. Vi bruger Bona Power Scrubber der får fat i det snavs, du ikke selv kan få fat i med gulvmoppen.
Bronzepakken er velegnet til dig, der har et gulv, som blot trænger til en grundig rengøring.

Sølv
Med sølvpakken går vi et lag dybere i dit gulv. Den inkluderer altså:

– Det rå gulv bliver renset og klargjort med Bona Power Scrubber
– Gulvet bliver mellemslibet
– Gulvet får en ny overfladebehandling efter eget valg.

Med sølvpakken kan du få fornyet dine gulve uden at skulle forlade dit hjem/kontor i flere dage, for gulvet vil være klar igen efter nogle få timer.

Guld
Guldpakken er den komplette løsning til dit gulv. Her får du en komplet renovering af dit gulv. Det vil altså sige:

– Gulvets slidelag afslibes og behandles på ny
– Gulvet får en overfladebehandling efter dit ønske

Vi kan tilbyde at overfladebehandle dit gulv med enten sæbe, olie eller lud. Vær dog opmærksom på, at ikke alle typer trægulve responderer lige godt af den samme type overfladebehandling. Vi rådgiver dig naturligvis i hvilke overfladehandlinger der er bedst for dit gulv.
Guldpakken er velegnet til dig, der har brug for at få genopfrisket dit gamle trægulv, eller som blot ønsker at give gulvet et nyt look.
Sæt gerne et par dage af til denne behandling.

Priserne på de forskellige løsninger afhænger af din situation.

Skriv til mig

Få en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker!