Anmeldelser

 • Afslibning gulve & trappe

  Efter en dårlig oplevelse hos et andet gulvfirma søgte jeg lidt på “Nettet” og besluttede at ringe til Dueholms Gulvafslibning. Her fik jeg en meget venlig og seriøs snak med Lars, som udover god rådgivning vedr. overfladebehandling også tilbød at hjælpe mig hurtigt. Lars udførte arbejdet til aftalt tid, og var under hele forløbet venlig og imødekommende, også da jeg undervejs ændrede beslutning om overfladebehandling til trappen, som jeg gerne ville have lysere. Gulvene ligner nu sprit nye, og de er slebet perfekt helt ud til kanterne, uden beskadigelse af fodlister osv. Overfladebehandlingen er suveræn og alle der har set gulvene har kommenteret, hvor flotte de ser ud. Trappen er blevet virkelig flot, og ligner nærmest en ny, også her er resultatet helt i top. Prisen oplever jeg som absolut fair, og alt stemmer med det aftalte. Jeg giver hermed Dueholms Gulvafslibning min bedste anbefaling, og jeg vil uden tvivl bruge samme firma igen.

  Hilsen, Morten Kjær

 • Slibning af stuegulv

  I forbindelse med et huskøb ville vi have slebet og lakeret vores fletparket fra 70’erne, da det ikke var specielt pænt længere. Dueholms Gulvafslibning kom med et super tibud, overholdte alle aftaler omrking arbejdet og resultatet overgik faktisk vores forventninger. Så de bedste anbefalinger herfra, bruger ham gerne igen.
  Peter Kjærgaard

 • Slibning af gulv

  Pænt arbejde. Effektiv og hurtigt udført. Fin efterbehandling med lud og sæbe. Arbejdet og oprydning helt i orden. Lars er venlig og imødekommende. Hermed de bedste anbefalinger.
  Lene Kongsbak

 • Slibning af bordplade

  Det var en meget professionel håndværker- med et utroligt godt resultat! At det så samtidig var en omhyggelig og venlig person- holder aftaler . Meget tilfreds .
  Lene Kjær

 • Frisk på en udfordring

  Kan klart anbefale! Vi havde et mere specielt ønske for vores ramponerede egetræsparketgulv, og andre firmaer afviste at give dem en mørk olie inden lakeringen. Efter flere informative telefonsamtaler med Dueholm lavede han gratis træprøver efter vores ønske på forskellige muligheder og kørte ud for at vise os dem. De var hurtige, grundige, vældig flinke og resultatet er PERFEKT! Troede ikke, at det ville blive så godt. Prisen var som aftalt og super rimelig.
  Så dejlig med håndværkere som gerne går med på en udfordring!
  Christine Stensbo

 • Nye gulve

  Hej Lars.
  Tak for fakturaen, pengene skulle gerne komme til dig i dag.
  Vi er bare SUPER glade for de nye gulve, virkelig et flot stykke arbejde du har lavet. Søren har videregivet dit Tlf nr til 3 kollegaer, som muligvis kontakter dig.
  Med venlig hilsen
  Britt Guldborg

 • Renoverede gulve

  Hej Lars
  Har lige betalt min regning.
  Det er virkelig flot arbejde du har udført, utroligt at så misligholdte gulve kunne blive så pæne – mange tak. Min hukommelse er ikke hvad den har været. Når jeg nu kommer til trapperne (vi skal lige have malet, når der nu er ryddet) giver man både lud og sæbe inden man finpudser og hvad var det nu det hed på Fabriksvej hvor vi kunne købe mere sæbe, der er ikke mere med farve i?.
  Hav en god weekend
  Kenneth Meyer.

 • Nyt gulv

  Hej Lars.
  Vi er rigtig glad for vores nye gulv. Det er blevet utroligt flot.
  Vi er meget imponerede over at du er kommet helt ind til kanten, uden at vi kan se forskel. Jeg har idag betalt fakturaen og vil helt sikkert anbefale dig til venner og kolleger hvis de skal have slebet deres gulve.
  Så vi er super godt tilfredse.
  Takker
  Vibeke og Kent.

 • Flot gulv

  Hej Lars.
  Vil bare sige HVOR ER DET BLEVET FLOT vores gulv:-) Jeg er super tilfreds! Du får en opringning af min lillebror, som gerne vil have dig til at se på deres stuegulv;-) Og en god kammerat ringer også:-) Tusind tak for det grundige og flotte arbejde og din hurtige tilbagemelding, da du blev forespurgt om du kunne tage opgaven.
  Mvh Camilla

 • Slibning af gulv

  Hej Lars
  Gulvene er rigtig flotte og vi er meget tilfredse med resultatet. Jeg har overført pengene til dig, så de skulle gerne være på din konto mandag. God weekend
  Med venlig hilsen
  Sophie og Lasse

 • Weekend arbejde

  Hej Lars
  Det er blevet rigtigt fint 🙂
  Du er altid velkommen til at tage billeder af mesterværket
  (inden/efter møblerne kommer på plads) til din hjemmeside.
  Endnu 1000 tak for du ofrede din weekend 🙂
  Mange hilsner
  Klaus

 • Lakeret gulv

  Meget professionel, god vejledning og forarbejde til opgaven. Skulle skifte fra olieret til lakeret gulv og var spændt på resultatet. Meget flot og over forventning. Kan bestemt anbefale Dueholm´s Gulvafslibning.
  Mvh. Dorthe og Peter